De kenners gaven aan dat hedenochtend het hoogste punt bij Lobith is bereikt. Mijn vermoeden was, niet op wetenschap of enige kennis gebaseerd, dat bij Loo rond twaalf uur het hoogste punt bereikt is. Ik heb aan mijn teenwater moeten voelen hoe snel het water zich verplaatst. Niet te veel teenwater natuurlijk, anders stijgt het niveau van het water onverwacht sneller.

 

 

Woensdagochtend dus, de spreekwoordelijke heer Zaagmans heeft de week doormidden gezaagd en ik sta op wacht langs de grenzen van de gemeente. Het gaat goed en ik moet denken aan Henri Marsman die de oneindige traagheid vandaag niet zou opmerken.

 

 

En wat moeten we met al dat water? Is hier wel een eenduidige visie over geformuleerd. De opiniemakers van De Speld doen een aantal suggesties aan de hand. Lees en vorm uw mening!

About the Author

Duivenaar

Gewoon een Duivenaar in Duiven. Hier wonen, leven, wandelen, kijken, genieten, een mening hebben, verbazen of zelfs boos worden. Daar schrijf ik over de komende tijd. Vind je dat ook leuk, reageer als je wil of abonneer je op dit Duivenblog. Je krijgt dan automatisch bericht via je email. Direct reageren mag ook: sprakeloosistiti@gmail.com. Misschien komen we elkaar wel tegen, hier of ......in Duiven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *