Sinds enkele maanden schrijf ik af en toe stukjes over onze mooie gemeente. Er zitten nog veel meer stukjes in mijn hoofd, maar de tijd ontbreekt om echt dagelijkse of zelfs maar wekelijks een Duivens blogje te schrijven. Ze blijven wel in mijn hoofd zitten hoor. De vrije tijd gaat nu een beetje op aan de politiek en wel de Duivense politiek. Nummer twee voor de PvdA. Soms gebeuren er dingen in je leven, neem je een beslissing en in een vloek en een zucht sta je op de tweede plek. Ik was er zelf bij hoor en ik ga er voor. En af en toe schrijf nog wel een stukje hoor, misschien wel over de politiek.

 

Meer PvdA:

Facebook PvdA Duiven volg de link

Officiële website PvdA Duiven

 

 

 

O ja, het is die meest linker of linkse zo u wilt.

About the Author

Duivenaar

Gewoon een Duivenaar in Duiven. Hier wonen, leven, wandelen, kijken, genieten, een mening hebben, verbazen of zelfs boos worden. Daar schrijf ik over de komende tijd. Vind je dat ook leuk, reageer als je wil of abonneer je op dit Duivenblog. Je krijgt dan automatisch bericht via je email. Direct reageren mag ook: sprakeloosistiti@gmail.com. Misschien komen we elkaar wel tegen, hier of ......in Duiven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *